FOTO: Mladi Ljubušaci pripremili priredbu za svoje najmilije

PRO Oglas

Djeca i djelatnici Dječjeg vrtića Ljubuški su kroz vrijeme adventa pripremili različite aktivnosti kojima se djeci željelo približiti radost iščekivanja Božića. Na najvećem adventskom vijencu u gradu Ljubuškom djeca su svaki tjedan palila po jednu svijeću i tako se približavali ljubavi koja dolazi. Velika je radost bila zbog dolaska sv. Nikole koji je donio poklone od Grada Ljubuškog i Turističke zajednice. Za blagdan sv. Lucije posijali su pšenicu, a u božićnom duhu su uredili svoje učionice i napravili božićnu sobu za fotografiranje. Sa svojim odgajateljicama su izrađivali i božićne čestitke te sudjelovali na Adventu u Ljubuškom gdje su zapjevali božićne pjesme i uživali u lutkarskoj predstavi.


Među brojnim aktivnostima koje su realizirane u vrtiću je i tradicionalna božićna priredba za roditelje u Vitini i Ljubuškom. Bila je to svečanost za roditelje, bake, djedove i prijatelje u kojoj su sudjelovala djeca svih odgojnih skupina, a ujedno i prilika da se roditeljima pokaže sve ono što se s djecom radilo u radosno vrijeme adventa.

Svojim razigranim nastupima dječica su izrazila radost ususret nadolazećim božićnim blagdanima, a nas velike još jednom podsjetila na najdragocjenije božićne poklone, one sačinjene od osmjeha, pjesme, ljubavi i veselja.


Dragi naši, radovali smo se otajstvu Božje blizine i ljubavi prema nama i slavimo rođenje Sina Božjega u liku malog djeteta. Tim povodom, s velikom radošću upućujemo iskrene. „Neka nas Novorođeni sve osposobi za male korake dobra kako bi ovaj svijet u 2023. godini postao ljepše i bolje mjesto za sve ljude“. S ovim mislima, želimo Vam sretan i blagoslovljen Božić kao i sve najbolje u novoj godini.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO