FOTO: Ne, nije ovo električni stup u Zimbabvi, nego u Širokom Brijegu!

PRO Oglas

Ponekad se teško načuditi misterioznim mjestima kakva sve na internetu viđamo, ali kad tako nešto vidimo u svojoj blizini, i to još u jednom od najrazvijenijih gradova u BiH, onda možemo samo zamišljati kako je to u ostalim prigradskim sredinama ostali gradova, općina….

Fotografiju koju upravo gledate, nije uslikana na području Zambije nego 10 minuta od središta Širokog Brijega, na području Gornjeg Graca.

Koliko god nam bilo ovakvo nešto neshvatljivo dok građani redovno plaćaju struju, moramo opet biti osjećajni i razumjeti kako je došlo do ovakve situacije, gdje je uistinu teško svako malo mijenjati i održavati ove drvene električne stupove svakih 20-ak / 30 godina jer je to trošak velik i zasigurno se mnogi “uhljebi” ne bi mogli u Elektri zaposliti, i pri tome redovno da primaju plaće.

“Neka Široki Brijeg uistinu bude grad u koji ljudi žele doći, u njemu živjeti i raditi te u njemu ostati” – kazao je netom nakon petih dobivenih izbora gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

A osim toga, ne sumnjamo kako bi ovo mogla biti i turistička destinacija za buduće goste koje nam uskoro dovode preko fondova koje daje Europska unija za stvaranjem nove i atraktivnije turističke ponude ruralnih područjima ŽZH.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO