FOTO/VIDEO Široki Brijeg opet prvak Bosne i Hercegovine

PRO Oglas

26.03. održano je Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Nevesinju.

Prvenstvo se održalo u organizaciji Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine, Plesnog i cheerleading kluba Let’s Dance Nevesinje, te pod Olimpijskim okriljem. Pokrovitelj prvenstva je Općina Nevesinje. Prvenstvo su sudili ICU suci iz Mađarske, Italije i Hrvatske.

Hrvatski cheerleading klub Široki je još jednom nedostižan u cheerleadingu. Na ukupnoj rang ljestvici nalazi se na prvom mjestu sa velikom prednošću do koje su ih doveli ovi rezultati:

Kadeti cheer tim – srebro
Kadeti group stunt – zlato
Kadeti cheer individual Mihaela Zeljko – srebro
Juniori cheer tim – zlato
Juniori all girl group stunt – zlato
Juniori coed group stunt – zlato
Juniori cheer individual Klara Šušak – zlato
Seniori ekipa s posebnim potrebama – zlato

Objavljuje Hrvatski cheerleading klub ŠirokiNedjelja, 26. ožujka 2023.

Zanimljivo je da se Široki Brijeg na rang ljestvici za Performance cheer našao na visokom trećem mjestu iako je jedan od klubova koji je imao najmanje prijavljenih nastupa u ovom dijelu natjecanja. Naime Hrvatskom cheerleading klubu Široki primarni sport je cheerleading (akrobatski dio), u performance cheer (umjetnički dio) ponekad odigraju nekoliko disciplina. Na visoko treće mjesto plasirali su ih odlični rezultati. I to:

Kadeti pom individual Rafaela Zeljko – bronca
Kadeti pom duo Magdalena Rezić i Lucija Zovko – srebro
Seniori hip hop individual Nikolina Čolak – zlato
Seniori pom individual Nikolina Čolak – zlato
Seniori pom duo Natalija Galić i Valentina Kraljević – plasman na Svjetsko prvenstvo.

Obranili smo titulu cheerleading prvaka države što nam je bitno. Nije bilo nimalo lagano kako prikazuju rezultati, konkurencija nikad jača nije bila i drago nam je da jačaju i naši konkurenti jer samo uz dobru konkurenciju i mi možemo biti još bolji i konkretniji na Europskoj i Svjetskoj sceni. Sportašice i sportaši su nam jako zadovoljni i sretni su se vratili doma uz naravno slavlje u autobusu. – HCK Široki

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO