FUP dostavio depešu MUP-u Kantona Sarajevo radi pojačanog osiguranja gradonačelnice Benjamine Karić od Kabirija

PRO Oglas

Federalna uprava policije dostavila je MUP-u Kantona Sarajevo depešu radi pojačanog osiguranja gradonačelnice Benjamine Karić, potvrdio je v.d. direktora FUP-a Vahidin Munjić za Patriju.

Kako Patria saznaje patrole MUP KS obilazit će adresu gdje živi gradonačelnica Benjamina Karić sa obitelji.

Depeša FUP-a uslijedila je nakon prijave gradonačelnice protiv Amira Grossa Kabirija koji joj je na društvenim mrežama slao fotografije ubijene djece, te je izrazila zabrinutost za sigurnost svog djeteta. Kabiri je direktor mostarskog Aluminija.

Kako je za Patriju potvrdio Munjić Federalna uprava policije je prijavu proslijedila nadležnom Županijskom tužiteljstvu Kantona Sarajevo na nadležno odlučivanje.

“Ako Tužiteljstvo naloži mi ćemo saslušati prijavljenog”, kazao je Munjić.

Iz Tužiteljstva KS čekamo informaciju da li su već postupali po prijavi da li su eventualni izdali neku naredbu po ovoj prijavi.

Karić je u svojoj objavi navela da je Kabiri već mjesecima uznemirava na društvenim mrežama i javnom prostoru.

Napadi su, kako je kazala, postali brutalniji u trenutku kada je javno osudila ubijanje nedužnih civila u Palestini, ali i ubijanje nedužnih civila u Izraelu, prenosi Slobodna Bosna.

“Od toga dana Amir Gross Kabiri što javno, što tajno – u inbox mojih društvenih mreža šalje fotografije ubijene djece, optužuje me da podržavam Hamas, osuđuje moju osudu ubijanja nedužnih u Gazi. Svojim objavama motivira i poziva svoje pristalice da rade isto što i on. Videa i fotografije brutalnih ubojstava i zlostavljanja dijeli i šalje meni osobno uz poruke koje sam shvatila kao prijetnju po sigurnost ne samo mene osobno, već i moje obitelji, poručujući mi u njima da će mi “povijest suditi vrlo brzo”, te da mi se moji stavovi “neće oprostiti” itd. – navela je Karić.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO