Glazbeno sportski spektakl i ove godine u Ljutom Docu povodom blagdana sv. Ane i zaštitnice ove Župe

PRO Oglas

Mještani Ljutog Dolca i ove godine u sklopu trodnevnice i blagdana sv. Ane, majke Blažene Djevice Marije, na poseban način i svečano će proslaviti svoju zaštitnica.

Kroz samu trodnevnicu i svetu misu, od 23.7. do 26.7.2023., mještani pripremaju i bogate glazbeno sportske večeri, ne samo za svoje mještane, nego i brojne goste s kojima će zajedno proslaviti zaštitnicu svoga mjesta.

Prvog dana uočnice 23.7., nakon svete mise, na školskom igralištu kreće malonogometni turnir zaseoka Ljutog Doca, a samu večer će uveličati koncertom glazbena zvijezda – Tiho Orlić, dok će grupa “Sirius”, ne sumnjamo, kao predgrupa zagrijati atmosferu za ovaj spektakularan koncert.

Na sam blagdan sv. Ane, procesije i svečane svete mise, u večernjim satima kreću pripreme i finalne turnira zaseoka, nakon toga na pozornicu stupa “Lexus Bend”.

Školsko igralište bit će transformirano u pravu festivalsku atmosferu, s osvjetljenjem, pozornicom i prostorom za ples i zabavu. Bit će postavljeni štandovi s hranom i pićem kako biste mogli uživati u ukusnim zalogajima tijekom večeri.

Dođite i svi skupa proslavimo zaštitnicu Ljutog Doca, sv. Anu!

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO