Gruđanin dobrovoljno predao policajcima kokain

PRO Oglas

Postupajući po akciji kodnog imena „LORD“, koja je zavedena s ciljem suzbijanja zloporaba opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH rasvijetlili su kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

Naime, dana 29.01.2021. godine oko 19:40 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Grudama, postupajući temeljem operativnih saznanja policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH kontrolirali su osobu S. S. (48) s područja Gruda.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene supstance, S. S. (48) je potvrdno odgovorio rekavši da posjeduje određen količinu opojne droge kokain.

S. S. (48) je lišen slobode i priveden u službene prostorije MUP-a ŽZH gdje je do njega, uz izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, privremeno oduzeta prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazi manji broj vrećica koje sadrže bijelu praškastu tvar.

U službenim prostorijama MUP-a ŽZH S. S. (48) ispitan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti, a o svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj.

Sektor kriminalističke policije MUP-a ŽZH u redovnom će postupku podnijeti Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. S. (48) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH, priopćeno je iz uprave policije ŽZH.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO