Hercegovka na golu Juventusa Doris Bačić danas proslavlja rođendan

PRO Oglas

Nogometaši Juventusa već su godinama dominantna momčad u Serie A, međutim jeste li znali kako ovaj klub ima izvrsnu i žensku ekipu koja je formirana prije par godina i koja je u ženskoj Serie A nedodirljiva s obzirom na tri uzastopno osvojena naslova talijanskih prvakinja.

U te tri protekle godine dame “Stare dame” osvojile su po jedan Kup i Superkup, a u tekućoj sezoni nakon trinaest odigranih utakmica imaju isto toliko pobjeda uz gol razliku 40:6.

Razlog zbog kojega donosimo ovaj sportski zapis svakako je naša Hercegovka, 26-godišnja Neumljanka Doris Bačić, vratarka reprezentacije Hrvatske, a ujedno član ekipe Juventusa od dana formiranja te ekipe.

Doris upravo ovog utorka slavi svoj 26. rođendan, pa smo joj ga i na ovaj način željeli čestitati i željeti mnogo sportske sreće u daljnjoj karijeri, svakako zdravlja, baš kao i u privatnom životu.

Doris Bačić je inače karijeru započela baš u Neumu, a u kasnije je još branila vrata brojnih klubova poput Libertasa i Omble iz Dubrovnika, Sarajeva, Osijeka, Arsenala, Rosengårda, Einherja, Anderlechta… Bivala je sa svojim ekipama državni prvak Norveške i Belgije, a potom i Italije.

Ona je 2018. godine prešla u redove Juventusa i jedna je od najboljih svjetskih nogometnih vratarki. Sa svega 18 godina bila je prvak Hrvatske s ekipom Osijeka, a još sa 14 godina je bila u kampu minhenskog Bayerna nagovijestivši na taj način koliko bi jednoga dana visoko mogla uzletjeti u svijetu ženskoga nogometa.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO