HKK Široki najavio kako je sve spremno za turnir ABA 2 Lige koji će se ovaj tjedan održati u Širokom Brijegu

PRO Oglas

U prostorijama HKK Široki održana press konferencija povodom petog turnira ABA 2 Lige koji će se ovaj tjedan održati u Širokom Brijegu. Prisutnim medijima su se prvo obratili direktor ABA Lige, g. Milija Vojinović i predsjednik HKK Široki, g. Igor Jelčić.

Predsjednik Jelčić je naglasio kako su HKK Široki i dvorana Pecara spremni za turnir i da je završeno sve ono što je potrebno kako bi što bolje prezentirali Široki Brijeg i klub.

Riječ hvale domaćinima imao je i direktor ABA Lige koji je se zahvalio Širokom na jednoj izuzetnoj posvećenosti za organizaciju ovog turnira uz naglasak da je G.S.D. Pecara dobila novi sjaj i kako će time u svijet otići neka bolja i ljepša slika o ovom natjecanju.

Nakon g. Jelčića i g. Vojinovića, prisutnim medijima su se obratili i trener HKK Široki, Ivan Velić i kapetan momčadi Ive Ivanov koji su ovim putem pozvali sve naše navijače i ljubitelje košarke u Hercegovini da dođu u G.S.D. Pecara i podrže sportski ponos Hercegovine pred važne tri utakmice u borbi za playoff ABA 2 Lige.

HKK Široki

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO