HNS objavio detalje dočeka Vatrenih: Trg bana Jelačića će u nedjelju gorjeti

PRO Oglas

Hrvatski nogometni savez objavio je detalje vezane uz doček Vatrenih koji će se održati u nedjelju u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Na svojoj službenoj stranici HNS je objavio detalje i okvirni plan i program.

Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju 18. prosinca u 17:10 te će potom krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine.

Završno odredište svečanog dočeka bit će glavni zagrebački trg na kojem će biti postavljena pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia band.

Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice Sveti Juraj.

HNS će u suradnji s MUP-om i Gradom Zagrebom naknadno objaviti sigurnosne detalje organizacije dočeka.

Hrvatski nogometni savez u ime nogometne reprezentacije zahvaljuje Vladi RH, Gradu Zagrebu, MUP-u, izvođačima te svima uključenima u organizaciju svečanog dočeka na iskazanoj dobroj volji, trudu i angažmanu kako bi događaj protekao onako kako igrači i navijači hrvatske reprezentacije zaslužuju.

Gol.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO