HRABRA TATINA MOMČINA – Sin Rade Bošnjaka i njegovih troje drugova kukavički pretukli čovjeka

PRO Oglas

Izvješće o napadu na Darka Martinca, nekadašnjeg djelatnika Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a, u službenom izvješću Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a objavljeno je naknadno.

Kako je izvijestio MUP, 10. veljače, u 22:15 sati u PU Mostar obratio se D.M. (1988) iz Mostara i prijavio da se s rodbinom nalazio u hotelu “Carpe Diem” na Bišću polju kada ga je putem telefona pozvao D.B.(1989) iz Mostara i rekao da izađe ispred hotela. ”Prijavitelj je izašao ispred hotela te kada ga je D.B. pozvao da uđe u vozilo, isti je sjeo i odvoze se u pravcu juga. Ubrzo su stali, nakon čega ga tri NN osobe s kapuljačama na glavi izvlače iz vozila i udaraju.


Prijavitelju je nakon toga, ukazana pomoć na SKB Mostar gdje se nisu mogli izjasniti o stupnju ozljeda a nakon toga, isti je pristupio u Odjel krim. policije i podnio prijavu”, objavila je policija. Naime, policiji je prijavljeno da je Martinca, napao sin Rade Bošnjaka, bivšeg ravnatelja Zavoda, Darko Bošnjak s još trojicom maskiranih osoba. Inače, slučaj Bošnjak nakon napisa o nezakonitostima s nabavkom sustava IZIS kojeg koriste zdravstvene ustanove na području HNŽ-a, postao je i predmetom istrage Tužiteljstva HNŽ-a koje djeluje po nalogu SIPA-e. Iako su se pojavile informacije da je Rade Bošnjak saslušavan u SIPA-i, rečeno nam je da se to nije dogodilo.

Bljesak.info

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO