Hrvati iz Kreševa shvatili uloga RTV HERCEG BOSNE ili ti “Čovićeve televizije” u prikrivanju kriminala HDZ-ovaca!

PRO Oglas

Svima je već odavno jasno i poznato da je glavni zadatak i uloga RTV HERCEG BOSNE širenje propagande HDZ – a BiH, te skrivanje kriminala, korupcije, nepotizma i štete koju stožerna stranka u Hrvata istim tim Hrvatima pravi i nanosi već preko 20 godina.

Ako se vratimo unazad 7 godina, Stanić Grupa iz Kreševa u vlasništvu Svjetlana Stanića brata Gorana Stanića iz Kreševa, kupila je TV KISS iz Kiseljaka koja je u svom posjedu imala nacionalnu frekvenciju i to je zapravo bila jedina i prava vrijednost te televizije, portal Klix.ba objavio je ekskluzivne detalje preuzimanja televizije od strane Svjetlana Stanića i prenio velike, pompezne i megalomanske planove sa televizijom, a između ostaloga u priopćenju koje su tada dali medijima stoji: “Stanić grupa namjerava, kao i u svim svojim djelatnostima, podići standarde kvalitete i pozicionirati novu akviziciju kao nezaobilazni izvor provjerenih informacija i kvalitetne zabave za gledateljstvo Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz ove grupe”.

No, i tada su mnogi znali da od toga nema ništa i da je to samo dio većeg plana koji će zaživjeti u onom trenutku kada za njega dođe vrijeme. Godine su prolazile ali te nove televizije u vlasništvu Stanić Grupe nije bilo na medijskom nebu Bosne i Hercegovine, čak su jako brzo ugasili i ono malo programa koji je izlazio iz malih i skromnih prostorija u Kiseljaku, a ono malo uposlenih koji su radili za minimalac otpustili.

Te 2019. godine plan koji je već unaprijed dogovoren i koji je čekao pravo vrijeme svoje realizacije dobiva svoj epilog. Dragan Čović osniva 2019. godine RTV HERCEG BOSNE, ali preuzimanjem TV KISS iz Kiseljaka koja kako smo gore naveli ima nacionalnu frekvenciju i čini jedinu i pravu vrijednost te televizije, i samim time RTV HERCEG BOSNE počinje sa radom. Iz toga možemo zaključiti da je plan kumova Dragana Čovića i Svjetlana Stanića osmišljen i realiziran do kraja, da ista televizija bude glasilo HDZ -a BiH i onog svega što to isto uz sebe nosi, prodavanje magle svojoj ciljnoj skupini, HRVATIMA iz Bosne i Hercegovine.

Plan kako će se ta televizija financirati je nevjerojatan. Osnivači televizije su općine u kojima vlast predvodi HDZ BiH, a iste se financiraju iz budžeta tih Općina. Općina Kreševo već dugi niz godina financira tu “televiziju” sa skoro 23 000 KM godišnje, a novcem od vlasnika koje su mahom općine je i kupljena TV KISS.

Priliku da RTV HERCEG BOSNA pokaže da nisu javno glasilo HDZ -a BiH i da im to nije svrha postojanja imali su prije nekih 20 – tak dana kada su ih mještani Crnića iz Općine Kreševo pozvali da snime prilog o aferi “Rekonstrukcija lokalnog puta Rakova Noga – Bjelovići” koju je otkrio istraživački portal Žurnal.info, no isti su se oglušili o njihove pozive.

Samim time jasno su potvrdili da su javno glasilo HDZ -a BiH i skrivanje kriminala, korupcije, nepotizma upravo te stranke.

To što ih građani Općine Kreševo financiraju i što su im osnivači, to nema veze. Koji apsurd.

U Kreševu ista televizija dolazi samo onda kada to ide u prilog kreševskom HDZ – u BiH, na čelu sa Radojom Vidovićem, načelnikom Općine Kreševo Renatom Pejakom i Andrejom Tadićem, mladom nadom kreševskog HDZ-a BiH.

Da stvar bude još zanimljivija glavni protagonist ove afere za koju mještani Kreševa traže da se napravi prilog na RTV Herceg Bosni je brat Svjetlana Stanića, Goran Stanić, javnosti nadaleko poznat kao čovjek koji je uništio sarajevski Feroelektro i vlasnik krečane u Bjelovićima, slučaj također nadaleko poznat u BiH i šire, a radi se o ekološkoj katastrofi.

Prema saznanjima ovog portala afera “Rekonstrukcija lokalnog puta Rakova Noga – Bjelovići će uskoro dobiti sudski epilog, a radi se o više osoba iz Kreševa koji su sudjelovali u ovom nevjerojatnom kriminalu.

Podlupom.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO