HRVATIN TOMAŠEVIĆ: Lider jači od naroda… U P O M O Ć !

PRO Oglas

Daytonska BiH model je višeetničke državne zajednice, opterećen stalnim političkim sukobima, koji rezultiraju, pogotovo pred izbore, neprijateljstvom i nepovjerenjem. Sve to ide u prilog pojedincima koji se bave politikom, jer veliki broj mladih ljudi odlazi a oni koji ostaju sve su stariji i stariji, i, grcaju u siromaštvu!

Dakako da su laka meta manipulatora iz političkih stranaka – partija! Ako i postoje oni koji su politički iskreniji, koji bi htjeli da daytonski model opstane, nakon izbora, Alaha i Herceg-Bosne mi, morati će pronaći prave odgovore na pitanja: kako sačuvati i kako opstati.

Uglavnom, svjedočimo kako daytonska BiH nije mjesto gdje bi ste vodili obitelj… bili su u prilici izgraditi nešto važno…

U P O M O Ć!

Nacionalni interes hrvatskog naroda za lidera nije pitanje života i smrti! Liderov jedini životni cilj: boljitak drugih i drugačijih, s naglaskom na gay populaciju!

Čvrsto držim, kako Hrvatski narod u BiH nikada u povijesti nije imao gluplje – lošije vodstvo, nego što ga ima danas… Sama predizborna kampanja to potvrđuje.

Na Šćitu, mjestu duhovnosti, najdublje tradicije, vjere, kulture, opstojnosti, fratri-svećenstvo odbilo je saslušati obilje laži, koje dolaze iz glasa obmane! Potvrdilo se u narodu Hrvatskom, ZNA SE tko nema svijest, te da je njihova intelektualno – politička razina ispod prosječnosti! Još gore je njihovo potpuno nesnalaženje u ovo krizno vrijeme za narod – bilo da je predizborno ili postizborno!

Najviše im nedostaje preciznosti, da bi pogodili nacionalne i strateške ciljeve! Pitate me što sad: bar to lako je… U P O MO Ć… Ako se odlučite ZNA SE za koga, ni Zoki, ni Mile, Vas ne mogu spasiti… Boli ih ku***, kao i lidera za Vas… Brzo će i njih nestati – nema povratka, nije li pun ku*** Vama njih…

Hrvatski narod u BiH, može spasiti srž državne zajednice, jedino ako druga dva naroda ne ugrožavaju, a to rade, demokratske vrijednosti!

Naime, da bi Hrvatski narod izglasao daytonsku budućnost, morala bi se pojačati njegova politička dimenzija postizbornog doba: naglašeni federalizam, osigurati jačanje političko-materijalne – zdravstvene – socijalne zaštite Hrvata na područjima gdje su manjina, razviti strukturalne poticaje na najširoj razini pristupa i podjele, investiranje u znanje s naglaskom na nove tehnologije i ekonomije, osigurati institucionalnu praktičnu provedbu jednakosti -prilika za sve, ulagati u potporu najmlađim naraštajima, reformirati i otvoriti osnovni javni TV – radijski servis, otvoriti raspravu o nacionalnom i kulturnom identitetu sva tri naroda, osjetno više novca izdvojiti za programe iz kulture – kako bi sva tri naroda bili u službi bogatstva različitosti, razviti istinsku politiku razvoja, koja neće biti na uštrub onih drugih i drugačijih… “Gay is Good”!

Ja, samo želim da se dogodi čudo! Imate li Vi problem s tim? Ipak, lider da bi se izborio, i, ostao jači i od naroda, aman koji je u velikoj većini, poslužiti će se, kao i do sada, prljavim različitim predizbornim postupanjem: pozivanjem na „oružje i uništenje mrskog neprijatelja“! Dapače, čim naleti na „neprijatelja“ u duhu ravnopravne podjele moći & love pada dogovor u kojem izrekom je naglašeno odustajanje od svih nacionalnih interesa Hrvatskog naroda u BiH!

Ne dogodi li se čudo… U P O M O Ć !!!

Hrvatin Tomašević / OTPORT.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO