Ilija Bagarić potpisao je novi ugovor do ljeta 2025.

PRO Oglas

NK Široki Brijeg prvi radni dan u novoj godini započeo je susretom s predstavnicima sedme sile, a razloga je bilo mnogo.

Naime, vrlo uspješna jesenska polusezona koju su Plavo-bijeli završili na drugom mjestu na tablici iznjedrila je takvu simbiozu igrača i navijača, na koju se nadovezao i značajan broj klupskih sponzora, čime su udareni kvalitetni temelji za nastavak sezone.

Vodstvo kluba intenzivno pregovora s igračima po pitanju njihovih ugovora i eventualnog potpisivanja novih, a pojedini igrači su već potpisali nove ugovore.

Nakon što je to učinio stameni brazilski branič Bruno Oliveira na kraju jesenske polusezone, krilni napadač i ponajbolji igrač Plavo-bijelih Ilija Bagarić potpisao je novi ugovor do ljeta 2025., tako da sljedeće dvije i pol godine ostaje na Pecari.

  • Jako sam sretan što mi je klub ponudio novi ugovor. Moram priznati kako sam isti potpisao bez puno razmišljanja. Zahvaljujem svima u klubu na ukazanom povjerenju, istaknuo je Bagarić.

-Rijetki su na početku sezone vjerovali kako ćemo napraviti neki rezultat, ali mi smo pokazali kako jedna mala, mlada i složna momčad to može napraviti. Za naš uspjeh najviše je zaslužan trener Ivica Barbarić koji nas je sa svojim suradnicima cijelu sezonu čvrsto držao na zemlji, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Nadam se kako ćemo uz potporu navijača s tribina nastaviti u pozitivnom nizu i na proljeće, dodao je mladi Tomislavgrađanin.

Zimske pripreme započet će 9. siječnja prozivkom igračkog kadra. Kompletne pripreme bit će odrađene u klupskom kampu Musa-Karačić, a planirano je odigravanje najmanje četiri pripremne utakmice.

Redovita izborna skupština kluba bit će održana 18. siječnja. Postignut je dogovor s nekoliko novih sponzora, a isto tako u tijeku su i pregovori s onima koji su voljni pružiti potporu klubu.

Raduje nikad veća potpora i zajedništvo lokalnih gospodarstvenika na čemu se iskreno zahvaljujemo. Ujedno pozivamo i ostale da se uključe u vrlo pozitivnu priču koja se odvija na Pecari.

Idealna prilika za susret svih onih koji vole NK Široki Brijeg bit će i tradicionalna Plavo-bijela noć koja će biti održana krajem siječnja.

Na koncu, NK Široki Brijeg će ponovno krenuti s izdavanjem članskih iskaznica, tako da će navijači, osim na tribinama, svoju lojalnost Plavo-bijelima moći potvrditi i na taj način.

NK Široki Brijeg

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO