Intel je objavio nove Wi-Fi drivere za Windowse 10 i 11! S njihovim preuzimanjem korisnici bi trebali dobiti još bržu vezu

PRO Oglas

Nove vijesti dolaze iz Intela i ovog puta odnose se na Wi-Fi drivere. Svi koji žele još dodatno unaprijediti svoju internet vezu trebali bi obratiti pozornost na nove Wi-Fi drivere za računala s raznim vrstama Intelovih Wireless adaptera. Oni su ovih dana postali dostupni i u nastavku ćemo nešto više reći o njima.

Dvije nove verzije drivera

Intel je objavio nove Wi-Fi drivere pod verzijom 22.230.0 i ona bi trebala korisnicima popraviti nestabilne brzine, riješiti iznenadne padove veze te omogućiti zakrpe s kojima se mogu riješiti ostale poteškoće i bugovi koji su dio prijašnjih verzija drivera. U vrlo kratkom periodu naknadno je omogućena i novija verzija 22.240.0 koja donosi još jedan manji dio funkcionalnih i sigurnosnih ažuriranja.

Vrlo je važno da korisnici prije preuzimanja ovih drivera obrate pozornost na kompatibilnost s Wireless adapterima.

U nastavku donosimo tablicu sa svim informacijama:

Podsjetnik u vezi 32-bitne verzije Windowsa

Potrebno je korisnike podsjetiti da Intel ne pruža aktivnu podršku za 32-bitne Windowse 10. Računala s ovom varijantom operativnog sustava primaju samo ažuriranja za potencijalne sigurnosne ranjivosti s trenutnom driver verzijom 19.51.40.1. iz paketa 22.160.0 koji je bio objavljen još u kolovozu prošle godine.

Također je važno navesti da neki Wireless driveri nisu više uključeni na popis podržanog hardvera. U verziji 22.220.0 Intel je uklonio kompatibilnost s AC 8260 i AC 8265 adapterima.

Pcchip.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO