Istaknuti HDZ-ovac sa sinom krao željeznu armaturu s gradilišta obilaznice! Uhvatili ih

PRO Oglas

Istaknuti karlovački HDZ-ovac i trenutni savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepan Turković (64) jučer je sa sinom Mijom (31) uhvaćen u krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja, pa je postupala i policija, javlja KA portal.

Policija je, naime, danas izvijestila da je postupala po zaprimljenoj dojavi, te da su policijski službenici zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu.

Naime, muškarce su sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke. Protiv osumnjičenih će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, rekli su nam u policiji.

Krađa armature s gradilišta je sama po sebi bizarna, a još je bizarnije da se radi o poznatom i politički aktivnom Stjepanu Turkoviću, HDZ-ovcu koji je tijekom zadnjih trideset godina obnašao niz stranačkih funkcija, bio gradski i županijski vijećnik, kao i direktor gradskog poduzeća Zelenilo, predsjednik NK Karlovca i zadnje ravnatelj Županijske uprave za ceste. Pisali smo i o njegovom uhljebljivanju u ovoj županijskoj ustavnovi, kad je Turković kao v.d. ravnatelja otvorio natječaj na radno mjesto savjetnika na koje se sam javio da bi, naravno i bio izabran.

S Turkovićem su novinari stupili u kontakt te ga pitali za slučaj, no samo je rekao da trenutno ne može ništa govoriti jer je postupak u tijeku. Rekao je da nije bio uhićen, da je to gruba i ružna riječ, no potvrdio je da je policija postupala.

Kaportal.net.hr

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO