Isti WhatsApp račun na dva telefona istovremeno

PRO Oglas

WhatsApp već omogućuje povezivanje više uređaja s istim računom, no mogućnost korištenja istog računa na dva telefona istovremeno, veliko je poboljšanje s obzirom da je usluga dugo bila ograničena na samo jedan telefon.

Međutim, najveći nedostatak je to što tvrtka u vlasništvu Facebooka (Mete) ne dopušta korisnicima da konfiguriraju dva odvojena telefona za isti račun.

Drugim riječima, iako možete dodati više uređaja na isti račun, nije vam dopušteno koristiti dva različita telefona, već druge uređaje poput računala i tableta.

Prema nedavnom otkriću koje objavljuje WABetaInfo, to bi se moglo uskoro promijeniti, budući da tvrtka radi na tome da dva telefona sinkroniziraju istu povijest razgovora.

Drugim riječima, dva telefona mogu pristupiti istom računu, što u teoriji znači da bi podrška za više uređaja uskoro mogla uključivati ​​i dva telefona.

Za korisnike koji posjeduju više od jednog pametnog telefona, ovo je bez sumnje veliko ažuriranje. Prelazak s iPhonea na Android i obrnuto dugo je bio noćna mora za one koji su željeli premjestiti svoju WhatsApp povijest.

Ovo također približava WhatsApp konkurenciji, budući da alternativne usluge poput Telegrama već omogućuju korisnicima da konfiguriraju više od jednog mobilnog telefona za povezivanje na isti račun.

Vidi.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO