Ivica Pavkoviću odgovori na ovih 12 pitanja dok budeš gostovao na radio Plusu

PRO Oglas

Budući da je jedan od naših “narodnih tribuna” u Federalnom parlamentu, a imamo ga priliku rijetko čuti, pripremili smo par pitanja da nam odgovori.

1. Zna li gospodin podatak koliko je ljudi zaposleno u javna poduzeća općine Posušje bez javnog natječaja od kada je on predsjednik općinskog odbora vladajuće stranke tj. HDZ-a općine Posušje?

2. Kako komentira navode oporbenih stranaka da je na listi HDZ koalicije za županijsku skupštinu, federalni parlament i za državni parlament postavio kandidate iz Posušja na takve redne brojeve da će na kraju samo on (Ivica Pavković) dobiti mandat iz Posušja, gdje će se nagraditi Domom Naroda FBiH preko županijske liste? Naime, dogovor unutar županijskog HDZ-a je da je to “posuška” pozicija? Navodno ni Mate Lončar kao ni Zvonimir Širić nemaju šanse za Predstavnički Dom Parlamenta Federacije BiH i Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH jer su na tim listama stari prekaljeni širokobriješki vuk Predrag Kožul, te neaktivni i tihi, ali u medijima vrlo poznati federalni parlamentarac Dario Knezović.

3. Zašto izbjegava TV gostovanja na raznim BIH televizijama koje imaju svoje političke dijaloške emisije, te zašto daje samo štura priopćenja za vlastiti web portal posusje net i za Radio Posušje koji je pod kontrolom posuškog HDZ-a? Smatra li se narodnim poslanikom iz zapadne Hercegovine?

4. Hoće li i u narednom mandatu ako uspije ući u Dom Naroda FBiH i dalje nastaviti raditi u tišini kao što je radio u prethodnom mandatu? Hoće li izbjegavati obraćati se narodu koji ga je izabrao u federalni dom kao što ga je i do sada vješto izbjegavao?

5. Zašto skida odgovornost svaki put sa sebe kada se dogode greške i lapsusi općinskog HDZ-a, te ih lako prebacuje na načelnika Begića, zastupnika Jurišića, na direktora Doma zdravlja Posušje itd? Gdje počinje njegova odgovornost?

6. Zašto do sada u određenim općinskim mjesnim odborima HDZ-a Posušje nisu raspisani novi izbori za predsjednike mjesnih odbora?

7. Zašto ga je načelnik Begić prilikom otvaranja vrtića u Rakitnu pohvalio i zahvalio mu se? Jel za vrtić u Rakitnu, kao federalni zastupnik, donio neka sredstva s viših razina?

8. Kako komentira činjenicu da je do sada kao jedini kandidat ispred HDZ-a BIH za načelnika općine Posušje uspio izgubiti lokalne izbore? Međutim, to nije utjecalo na njegovu poziciju predsjednika OO HDZ-a Posušje. Odkud tolika podrška?

9. Koji mu je najveći politički uspjeh? Osim svrgavanja s vlasti svojeg stranačkog načelnika iz općine Posušje Bage, te postavljanja Begića kao novog kandidata?

10. Zna li da njegovi županijski vijećnici iz posuškog HDZ-a imaju uvid u listu promatrača, članova i zamjenika biračkih odbora koji dolaze iz oporbenih stranaka, te da iste zovu i odgovaraju od tih funkcija, kleveteći kandidate iz drugih stranaka?

11. Jel istina da ako ne uspije osvojiti još jedan federalni mandat da ga čeka mjesto u Elektroprivredi HZ HB? Ako jest, jel to radno mjesto zamrznuto ili ga trenutno obnaša netko drugi? Ako nije zamrznuto, hoće li biti raspisan javni natječaj?

12. Što kaže Dario Knezović, njegov federalni zastupnik i prijatelj, kolika je kvota u petak na Veležu?

S poštovanjem,
Kandidat za skupštinu ZHŽ, ispred HSP-a BiH
Blago Petric

(Predizbori sponzorirani članak)

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO