Izabrano novo vodstvo Športskog saveza Grada Širokog Brijega

PRO Oglas

U utorak je održana izborna Skupština Športskog saveza Grada Širokoga Brijega.

Za novog predsjednika Športskog saveza Širokoga Brijega jednoglasno je izabran Toni Galić (Grad Široki Brijeg).

Predsjednik Skupštine i sljedeće četiri godine bit će Marko Ćavar (Nogometni klub Široki Brijeg).

Za dopredsjednike Skupštine izabrani su Nikolina Čolak (Hrvatski cheerleading klub Široki) i Darko Lebo (Kickboxing klub Široki).

Skupština je izabrala i novi Upravni odbor kojeg čini predsjednik Saveza te još šest članova: Ivan Zeljko (Malonogometni klub Hercegovina), Ivan Čolak (Teniski klub Široki Brijeg), Igor Jelčić (Hrvatski košarkaški klub Široki), Marko Slišković (Grad Široki Brijeg), Žarko Kraljević (Karate klub Široki) i Toni Odak (Biciklistički klub Široki).

Nadzorni odbor čine: Zdenko Jelić (Grad Široki Brijeg), Goran Hrkać (Karate klub Široki Brijeg) i Jozo Mikulić (Taekwondo klub Poskok Kočerin).

Sve odluke na izbornoj Skupštini usvojene su jednoglasno. Nazočna je bilo 29 izaslanika od njih 43. Mandat novoizabranima traje četiri godine.

Izaslanicima se obratio sada već bivši predsjednik Športskog saveza Ivan Zeljko koji se zahvalio svima na suradnji te je podnio Skupštini izvješće za protekli mandat.

Novoizabrani predsjednik Športskog saveza Grada Širokoga Brijega Toni Galić zahvalio se Skupštini na ukazanom povjerenju. Također, uputio je i zahvale Ivanu Zeljki na dosadašnjem predanom sportskom radu. Galić je poručio kako će maksimalnim trudom i zalaganjem podići rad Športskog saveza.

Športski savez i Grad Široki Brijeg će biti na raspolaganju svim klubovima u cilju što boljeg razvoja širokobriješkog sporta. Široki Brijeg je uvijek bio grad sporta, a vjerujemo i radit ćemo na tome da to ostane i ubuduće, poručio je, između ostaloga, Galić.

Novi članovi Športskog saveza Grada Širokoga Brijega postali su:

  • Klub borilačkih vještina Golden Glory
  • Hrvatski ženski odbojkaški klub Blato
  • Boksački klub Široki Brijeg
  • Klub za obaranje ruke Široki

Športski savez Grada Širokoga Brijega

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO