Izviđač bez imalo problema do pobjede u 1. kolu KUP-a BiH u Maglaju

PRO Oglas

Lakše od očekivanog rukometaši Izviđača došli su do pobjede u 1. kolu KUP-a BiH u Maglaju te se plasirali u daljnje natjecanje. Vidno oslabljena domaća momčad nije mogla ni u jednom segmentu rukometne igre parirati razigranim „Skautima“.

Domaći rukometaši poveli su 2:0 i 3:2 i to je bilo sve. Od 7.minute susreta „Skauti“ su preuzeli nadzor nad utakmicom i rezultatom tako da je u 13.minuti bilo 9:4, a u 19. 14:4. U 21. minuti prednost je bila i dvoznamenkasta (16:5). Do kraja poluvremena domaći rukometaši su postigli četiri, a Izviđač jedan pogodak i na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 17:9 za naše rukometaše.

U drugom poluvremenu kako je igra odmicala domaći rukometaši su „padali“ jer nisu mogli pratiti visok ritam koji su diktirali „Skauti“. Rezultatska prednost na kontu Izviđača kontinuirano je rasla (40.min – 25:11, 50.min – 33:16).

Na kraju bilo je 39:19 za neočekivanu visoku i laganu pobjedu u Maglaju.

Vratari Izviđača: Matej Mandić, 9 obrana i jedan sedmerac i Ante Grbavac s 10 obrana i 1 sedmercem, bili su na visina zadatka, s visokom uspješnosti od 50%. Širina rostera, kojim raspolaže trener Toni Čolina ,može se vidjeti iz liste strijelaca u koju se upisalo dvanaest rukometaša Izviđača.

Za Izviđač najviše pogodaka postigli su Milan Vukšić 6, Domagoj Alilović i Mirko Mišetić po 5, a Filip Odak, Luka Bubalo i Mihael Bebek po 4.

Kod domaćina Amar Kendić postigao je 5, a po tri Suad Huskić, Omer Delić i Emir Bajraktarević.

Sljedećeg vikenda kreće i natjecanja u Premijer Ligi BiH. U sklopu 16.kola Izviđač u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom dočekuje bugojansku Iskru.

RK Maglaj – RK Izviđač Central osiguranje 19:39 (9:17)

RK Maglaj: Selimbegović, Hajdić 1, Suljaković 2, Kendić 5, Huskić 3, Delić 3, Ridžal, Bajraktarević 3, Hadžizulfić 1, Džanbegović, Stanković, Čakraman 1, Ćosić.

Trener: Ermin Bajrić.

RK Izviđač CO: Grbavac (10 obrana,1 sedmerac), Mandić (9 obrana, 1 sedmerac), Vukšić 6/4, Alilović 5, Kos 2, Odak 4, Jozinović 1, Bošković 3, Mišetić 5, Bubalo 4, Miličević 2, I. Pavlović, Šoljić 1, Medić 2, Bebk 4, Muhović.

Trener: Toni Čolina.

Isključenja: Maglaj 6minuta, Izviđač 8 minuta.
Sedmerci: Maglaj 4/2, Izviđač 5/4.

RK Izviđač

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO