Jedna ekipa, dvije discipline i dvije zlatne medalje za HCK Široki na međunarodnom cheerleading natjecanju “Vegas Kup”

PRO Oglas

U subotu 11.03.2023. održalo se međunarodno cheerleading natjecanje Vegas Kup u Velikoj Gorici. Najbolja ekipa Grada Širokog Brijega natjecala se u dvije discipline ekipno i group stunt. U obadvije discipline osvojene su zlatne medalje.

Juniorska ekipa Širokog Brijega posebno je briljirala u group stunt disciplini gdje su postigli HIT ZERO potez koji je izazvao opće oduševljenje u dvorani. Naime HIT ZERO u cheerleadingu je znak da je sve izvedeno čisto bez pada, trzavica i sinkronizirano i veoma je težak potez u jačem levelu akrobacija jer se sve treba još dodatno i uskladiti sa glazbom. Nakon samog nastupa, čim se glazba završila ekipa je počela vrištati i slaviti na natjecateljskom terenu jer su skontali da je sve izvedeno kako treba, a sve to je publika ispratila velikim pljeskom.

Vegas kup se održao pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

“Ovo nam je odlična generalna proba pred državno prvenstvo koje se ove godine održava u Nevesinju 26.03. gdje branimo titulu prvaka države i ako ekipa bude dobro raspoložena kao u Velikoj Gorici nema sumnje da nećemo. U Velikoj Gorici smo predivno dočekani od organizatora, svi sportaši i sportašice su na poklon dobili majice, hranu, vodu, a moramo pohvaliti i rodbinu i prijatelje koji su došli navijati za Široki Brijeg te donijeli transparente i naravno kolače našim sportašima” – kazali su iz HCK Široki.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO