Josip Maganjić treće pojačanje na Pecari za nastavak sezone

PRO Oglas

Dvadesetdvogodišnji Josip Maganjić naše je treće pojačanje za proljetni dio sezone. Ugovor s NK Široki Brijeg potpisao je do ljeta 2022. godine, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Mladi Sinjanin, koji može pokriti sve pozicije u napadu, na Pecaru stiže kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s talijanskim prvoligašem ACF Fiorentina iz Firence u koji je u ljeto 2016. godine prešao iz HNK Hajduk Split.

U Firenci je igrao za mladu momčad koja se natječe u Primaveri, a 2019. godine sa svojom momčadi osvojio je i trofej kupa.

  • Nestrpljivo čekam priključiti se novoj momčadi i upoznati nove suigrače. Želim kvalitetno odraditi pripreme, marljivo raditi i pomoći klubu u ostvarenju postavljenih ciljeva. Dobro poznajem NK Široki Brijeg, njegovu prošlost i sadašnju poziciju. Odlično stojimo u prvenstvu, koje je po meni vrlo izjednačeno, imamo treće mjesto i možemo izboriti plasman u Europu. Ipak, trebat će maksimalno ići u svakoj utakmici. Vjerujem u naš zajednički uspjeh, kazao je mladi Sinjanin nakon potpisa na Pecari.

Josip Maganjić, nakon početka karijere u matičnom NK Junak Sinj, prešao je u mlađe kategorije splitskog Hajduka, a već s 18 godina debitirao je za prvu momčad. U proljetnom dijelu prošle sezone bio je na posudbi u NK Istra u 1. HNL.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO