Kabiri na 100 muka – Židovska zajednica u Sarajevu osobno došla dati podršku gradonačelnici Karić

PRO Oglas

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić priopćila je kako je jutros održala sastanak s predstavnicima židovske zajednice u Sarajevu, a sve u kontekstu tužbe protiv Amira Kabirija, predsjednika Abraham grupe.

Karić je navela kako je zbog ovakvog sastanka čast i privilegija biti na čelu glavnog rada.

“Nakon što sam sinoć objavila neprijatnosti kojima sam izložena u posljednje vrijeme, jutros sam prve na vratima mog kabineta dočekala predstavnike Židovske općine Sarajevo i La Benevolencije koji su došli da mi daju svoju podršku. Upravo ta podrška mi je jasan pokazatelj da sam bez razloga meta i da mi se pokušava pripisati sve ono što ne liči na mene ni na grad na čijem sam čelu. Puno mi znače riječi ljudi čije je djelovanje nemjerljivo važno i potrebno našoj zajednici”, rekla je Karić.

Također, gradonačelnica Karić uputila je zahvalnost i Udruženju generala Bosne i Hercegovine.

“Zato dragi moji, Židovska Općina Sarajevo i La Benevolencija, od srca hvala. Želim se posebno zahvaliti na kontinuiranoj podršci Udruženju generala Bosne i Hercegovine koji su i danas stali uz mene. Hvala od srca svim sugrađanima na upućenim riječima podrške, vi ste moj motiv i snaga”, zaključila je gradonačelnica Karić.

Delegaciju židovske zajednice predvodili su Jakob Finci, Elma Softić-Kaunitz, Boris Kožemjakin, Igor Kožemjakin i Vladimir Andrle.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO