Kabirijevi “botići” povodom obljetnice holokausta uzurpirali stranicu Zrinjskog

PRO Oglas

HŠK Zrinjski na svojim službenim stranicama obilježio je Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta u kojem su nacistički i njemu podanički režimi ubili oko šest milijuna Židova, a dvije Facebook objave dale su krila već dobro poznatoj vojsci botova koji ni na ovaj dan nisu mogli ostati dostojanstveni i odati pijetet žrtvama najstrašnijeg zločina u ljudskoj povijesti, piše portal Hercegovina.info.

Mostarski klub koji redovno čestita vjerojatno sve židovske blagdane iz kalendarske godine još jednom je poslužio kao reklamni pano botovima koji su usko povezani uz sve objave ‘Stožerne stranke’ te objave jedne mostarske tvrtke i izraelskog biznismena te ponovno nisu birali ni vrijeme ni mjesto, a još manje trenutak da stanu u obranu vrijednosti koje propagiraju. Na jedan od najtragičnijih dana ljudske povijesti, odlučili su ‘dodatno potvrditi gradivo’ i preventivno stati u obranu vrijednosti koje lažno zastupaju. Na taj način pojedinci pokušavaju ‘pojačati’ ambijent podrške, koja ionako nije potrebna na ovaj dana koji svi, pa i oni koji su počinili agresiju, obilježavaju kao jedan od najtragičnijih u povijesti čovječanstva.

Andrej Vrebac, Antonio Ćubela, Slaven Zelenika, Josip Jukić, Klaudija Kikaš, Marko Martinović, Boris Musa, Anita Šimić, Iva Milanović, Mateo Musa, Luka Mikulić, David Ševo, Ivan Musa, Mateo Raič, Toni Marković su samo neka od plejade imena koja nikome u Hercegovini neće zazvučati čudno i moguće je da svi poznaju nekog od navedenih osoba u stvarnom životu.

“Nek barem jedna strana ove države iskazuje inkluzivnost, mi smo spremi za EU s ovakvim, objavama a za druge ne znam”, komentirao je ‘Mateo Musa’ ispod objave i zaradio podosta lajkova od, uglavnom, svojih kolega s istim zaduženjem.

“Da ovako svakog sponzora pratimo, gdje bi nam kraj bio. Dobra kampanja za dobar cilj, ovako nek i drugi nastave i idući smo Beč”, smatra dotični ‘Ševo.

Ova legija danas se opet odlučila aktivirati, a osim plastične podrške obilježavanju dio navijača su uvrijedili kada se izvjesni ‘Luka Mikulić’ odlučio poigrati profesora povijesti kazavši da su ‘naši preci’ dijelom krivi za holokaust.

A evo kako to izgleda u praksi kad naiđu na neistomišljenike.

I dok su tzv. navijači vrlo aktivni kada su u pitanju dani koji su bitni jednom od dopredsjednika HŠK Zrinjski, drugi se pitaju u koju ovo krajnost ide navodeći kako ni izraelski klubovi “ne objavljuju ovoliko tema vezanih za Židove”. Sport se još jednom uvlači gdje mu nije mjesto, baš kao i pojedini mediji koji su danas osvanuli u crnom sve u želji da se umile navedenom dopredsjedniku i poduzetniku. Da je stvarni cilj obilježavanje holokausta, on bi se obilježavao i godinama ranije budući da se radi o istoj garnituri visokopozicioniranih ljudi, a ne od 2022. godine.

Hercegovina.info

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO