Kako savršeno složiti majicu za manje od dvije sekunde?

PRO Oglas

Pranje, sušenje i slaganje rublja su svakodnevne kućanske obveze koje se čine jednostavnima, no zapravo mogu biti poprilično zahtjevne. Ovdje ćemo proći kroz nekoliko savjeta koji će vam pomoći da vaše rublje bude čisto, svježe i uredno posloženo.

Pranje rublja

Prije svega, važno je odabrati odgovarajući program na perilici rublja. Provjerite oznake na odjeći kako biste vidjeli koju temperaturu i kojim programom trebate prati rublje. Važno je ne pretrpati perilicu rublja, kako bi se rublje dobro opralo i ispralo.

Koristite deterdžent koji je namijenjen za vašu perilicu rublja i odabrani program pranja. Kod bijelog rublja možete koristiti izbjeljivač, ali ga nemojte koristiti na tamnijem ili osjetljivom rublju. Za rublje osjetljivo na temperaturu ili kemijska sredstva, koristite nježni program pranja.

Sušenje rublja

Nakon pranja, važno je odabrati odgovarajući način sušenja rublja. Ako je moguće, najbolje je sušiti rublje na zraku, kako bi se izbjeglo habanje tkanina i štedjelo energiju. Ako koristite sušilicu, izbjegavajte sušiti previše rublja odjednom, kako bi se osiguralo ravnomjerno sušenje i izbjeglo stvaranje gužvi.

Slaganje rublja

A nakon svega još morate posložiti rublje, što bi vam nakon ovog sjajnog trika trebao biti najmanji problem. Stranica Fascinating na Twitteru je podijelila video na kojoj čovjek objašnjava kako savršeno posložiti čisto rublje u manje od svije sekunde.

Uvjerite se sami i olakšajte si posao.

Klik.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO