Kamere po Širokom Brijegu razotkrile “budalu” koja je jurila Trnskom cestu 200 km/h

PRO Oglas

Dana 22.03.2021. godine policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je nepoznati počinitelj, dana 21.03.2020. godine oko 22 sata, upravljao motornim vozilom koje se kretalo magistralnom cestom M6.1 kroz naselje Trn brzinom višestruko većom od dopuštene, te je vožnju snimao mobilnim telefonom a snimku vožnje je objavio na društvenim mrežama.

Operativnim radom na terenu kao i pregledom kamera video nadzora policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je vozilo sa snimke VW Passat, BH registarskih oznaka, te su došli do saznanja da je vozilom upravljao J. S. (23) sa šireg područja Širokog Brijega.

Jučer poslijepodne J. S. (23) je pozvan u službene prostorije PU Široki Brijeg te je saslušan na gore navedene okolnosti, nakon čega je napustio prostorije PU.

Nakon kompletiranja predmeta PU Široki Brijeg protiv J. S. (23) će poduzeti zakonom propisane mjere i radnje, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Na snimci koja je zadnjih dana kružila internetom, ove solude vožnje, moglo se uočiti kako je isti vozilo do 200 km/h kroz naselje Trn.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO