Kod Ljubuškog se srušio motorni zmaj, pilot iz Širokog Brijega teško ozlijeđen prevezen u SKB Mostar

PRO Oglas

Tridesetosmogodišnji I.B. iz Knešpolja kod Širokog Brijega jučer je teško ozlijeđen nakon što se motorni zmaj kojim je upravljao srušio na tlo na području Ljubuškog, potvrdio je za portal „Avaz“ dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva ŽZH.

Teško ozlijeđeni muškarac je, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Ljubuški, prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje je podvrgnut operativnom zahvatu i gdje je smješten na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Kako je kazao dežurni tužitelj, nesreća se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u Radišićima kod Ljubuškog, a prema prvim informacijama, I.B. je imao problema s prizemljenjem letjelice.

Točan uzrok ove nesreće pokazat će istraga, jer, kako je rečeno, o svemu je obaviještena i Direkcija za civilno zrakoplovstvo (BHDCA).

-Bit će urađena sva neophodna vještačenja kako bi se utvrdilo je li se, eventualno, radilo o kvaru na letjelici, a bit će poduzete i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove nesreće- kazao je tužitelj.

Avaz.ba

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO