Kuglači iz Posušja sezonu okončani sa duplom krunom prvaka države i kupa

PRO Oglas

Ova sezona je okončana sa duplom krunom, posuški kuglači su u nedjelju (25. travnja) u Banja Luci osvojili prvo mjesto u finalu kupa. U finalnom susretu naši kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke sa rezultatom 6 -2 i zasluženo osvojili kup natjecanje. Podsjetimo, dan ranije posuški kuglači su odigrali polufinale s ekipome Ada iz Banja luke i pobijedili rezultatom 7-1. Najbolji na utakmici je bio Pere Petric koji je oborio 596 čunjeva, isto toliko je oborio i naš Ivan Petric 596, ali je Pere imao bolje čišćenje i tako ponio epitet igrača utakmice. U drugom polufinalu Revita iz Banja Luke je bila bolja od Slobode iz Tuzle.

U finalnoj pak utakmici, naš najbolji pojedinac na susretu je Marijo Prljević sa 613 oborenih čunjeva. „Čestitamo Marijo, ali i čitavoj momčadi na borbenosti i zalaganju ne samo ova dva dana nego i kroz treninge i utakmice tijekom čitave sezone“, javlja Kuglački klub Posušje.

Svečano slavlje i dodjelu medalja i pehara uveličao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je dodijelio medalje i pehare i čestitao svim ekipama učesnicima kupa na osvojenim mjestima. „Ovom prilikom Kuglački klub Posušje se zahvalio gospodinu Drašku Stanivukoviću i organizatorima kup natjecanja koji su odličnom organizacijom i gostoprimstvom pokazali da je ovo sport koji treba ići na još veće razine, a mi tome i težimo, VELIKO HVALA. Naše police krase nova dva pehara za prvaka države i kupa“, priopćeno je iz Kuglačkog kluba Posušje.

Našim kuglačima Ivanu Petricu , Peri Petricu i Bernardu Mlenici još ostaje pojedinačno prvenstvo BiH koje se igra 15 i 16 svibnja u Gradišci.

RadioPosusje.ba

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO