Leotar pobijedio Široki Brijeg kojeg je ove sezone ostavio bez natjecanja u Europi

PRO Oglas

Leotar je kao posljednjoplasirani tim Premijer lige imao male šanse da se spasi. Uspjeli su danas da pobijede, no postavlja se pitanje da li to može da im na kraju donese i opstanak?

Trebinjci su imali jako tešku i dugu sezonu, a od sljedeće sezone morat će se zadovoljiti nastupima u Prvoj ligi Republike Srpske, iako su nedavno dobili licencu za nastup u najvišem rangu bh. nogometa. Međutim, postoji šansa da igraju doigravanje sa Zvijezdom 09 ukoliko Krupa odustane od ulaska u Premijer ligu.

S druge strane, Široki se nadao Europi, ali kako je Željezničar slavio u Tuzli protiv Slobode, ekipa sa Pecare nije imala nikakvu šansu, tako da bi eventualna pobjeda donijela isti ishod.

Široki je dosta rano došao do vodstva u Trebinju, a strijelac je bio Ilija Bagarić. Leotar je do kraja prvog dijela imao inicijativu i bio nešto konkretniji, ali bez prave šanse.

Na startu drugog dijela promjena rezultata. Čavić je bio strijelac za 1:1 i taj gol vratio je Leotaru u tom trentutku određenu nadu, da bi potom došli do preokreta, tako da i dalje mogu da vjeruju u ostanak iako su šanse male. Za sada, ova ekipa je ispala iz Premijer lige, ali nije isključeno da se na neki način opet vrati zbog odustajanja drugih timova u RS-u.

Da sumiramo premijerligašku sezonu – Zrinjski je i to odavno prvak, Borac, Željezničar i Sarajevo će zajedno s Mostarcima igrati u Europi, a za sada Leotar i Sloboda sele u niže rangove, s tim da za tim iz Trebinja postoji zrno nade.

SportSport.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO