Livaja i Subasic prijavljeni disciplinskom sucu HNL-a

PRO Oglas

Povjerenik za natjecanje HNL-a Josip Brezni prijavio je po službenoj dužnosti igrače HNK Hajduka Marka Livaju i Danijela Subašića disciplinskom sucu HNL-a.

Temeljem ovlasti iz Propozicija natjecanja HNL-a, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Podsjetimo, nakon nedjeljne pobjede Hajduka na Maksimiru protiv Dinama 2:0 u derbiju 18. kola HNL-a Hajdukovi navijači su igrače dočekali ispred Poljuda po povratku u Split.

Livaja i Subašić pjevali “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”
Tom prilikom je netko Marka Livaju podignuo na ramena, a zvijezda Hajduka zapjevala je s navijačima uvredljivu pjesmu “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”. Snimka se pojavila na jednom portalu i ubrzo se proširila kroz druge medije, a jučer je na društvenim mrežama počela kružiti nova snimka.

Iako vrijeme i mjesto snimke nisu poznati, na njoj se jasno vidi kako sadašnji hrvatski reprezentativac Marko Livaja i bivši reprezentativac Danijel Subašić u noćnom klubu pjevaju spomenutu pjesmu, a nakon toga i onu “I Purgera i Riječana i šakama i nogama i bocama i letvama, sve za našeg Hajduka”.

Index

Facebook Comments Box

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO