MA BRAVO “MAFIJO” – Vatikan prodaje prigodne kovanice koje promiču…

PRO Oglas

Grad Vatikan izdao je novi set novčića, od kojih je na jednom prikazana mlada osoba koja se cijepi, vjerojatno protiv COVID-19.

Novi set novčića sastoji se od osam novčića koji uključuje srebrni novčić od 20 eura koji prikazuje mladu osobu koja prima ubod igle.

Na samom novčiću ne piše je li ubod mladoj osobi za COVID, ali u opisu na web stranici Vatikana stoji da je “Srebrnik od 20 eura, koji je dizajnirala Chiara Principe, posvećen aktualnoj temi koja je vrlo bliska Srce pape Franje: tretmani za suzbijanje pandemije i potreba za cijepljenjem. Novčić prikazuje liječnika, medicinsku sestru i mladu osobu koja je spremna primiti cjepivo.”

Osim toga, stranica navodi da je “Sveti Otac u više navrata naglasio važnost cijepljenja, podsjećajući da je zdravstvena skrb ‘moralna obveza’ i važno je ‘nastaviti s naporima da se imuniziraju čak i najsiromašniji narodi’.”

Ukupno, set košta 180 eura.

Katolički komentator dr. Taylor Marshall reagirao je na vijest tvitom koji je podsjetio na novčić Svjetskog dana planete Zemlje koji je prikazivao sliku koja podsjeća na temu Pachamame s amazonske sinode 2019. godine.

Američka novinarka Diane Montagna objavila je na Twitteru opis novčića iz 2020. koji prikazuje “majku koja nosi zemlju u utrobi…”

Cjepiva protiv COVID-a povezana su s brojnim slučajevima teških nuspojava koje su uključivale trajne ozljede i smrt.

U ožujku je potvrđeno da je 34-godišnja Engleskinja umrla od ” iznenadnog i katastrofalnog ” krvarenja u mozgu nakon što je primila cjepivo AstraZeneca za COVID.

Većina velikih proizvođača cjepiva, uključujući Pfizer, Modernu i Johnson & Johnson, stvoreni su pomoću fetalnih stanica tijekom faza proizvodnje i testiranja.

Potencijalne opasnosti uzimanja cjepiva za COVID i povezanost s pobačajem naveli su istaknute katolike poput Abby Johnson da iznesu svoju namjeru da iz moralnih i vjerskih razloga izbjegnu suradnju s trenutnim cjepivima.

Lifesitenews.com

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO