Majka moli za posljednju pomoć kako bi podmirila troškove ukopa sina čija je teška sudbina mnoge dirnula

PRO Oglas

Tužna sudbina Markice Andričića taknula je srca i duše mnogih Sesvećana, ali i građana širom Hrvatske. Za vrijeme njegova života u malom stanu u Novom Jelkovcu u kojem su uz njegovu njegovateljicu i tješiteljicu, samohranu majku Anđelku, živjele još i dvije njegove mlađe sestre, od kojih jedna srednjoškolka Valentina i Mateja, u više navrata pozivali smo građane do donacijama pomognu, bilo za plaćanje plina kad im je prijetilo iskapčanje, bilo za kupnju i nabavu sterilnih gaza i drugih medicinskih proizvoda koje je obitelj morala sama kupovati, a nije imala dovoljno novaca.

Mnogi su se odazivali i majka Anđelka bila im je bezgranično zahvalna. Markica je preminuo još krajem travnja kada je i pokopan na Markovom Polju, no majka se tek sad oglasila, jer se nadala da će uspjeti sama pokriti nemale pogrebne troškove.

“Imam još dugovanja za pogreb, pa ako mi dobri ljudi mogu izaći u susret i nešto donirati i to će biti to. Mog anđela više nema, a mi ćemo se dalje snalaziti sami”, s velikom tugom govori Anđelka Andričić portal Sesvete-danas.hr čiji se sin preminuo u 40. godini života.

Markičin račun je nakon smrti zatvoren, pa majka moli da se donacije dobrih ljubi uplate na račun njegove sestre koja je u tom smislu podnijela golem financijski teret.

Valentina Celjak

Hrvatska poštanska banka

IBAN: HR2023900013102382424

SWIFT/BIC: HPBZHR2X

Za dodatne informacije, majku Anđelku možete kontaktirati i preko Facebook profila

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO