Marijan Ćavar potpisao novi ugovor

PRO Oglas

Kapetan Marijan Ćavar, koji je prošle nedjelje u susjedskom ogledu s Posušjem upisao 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega, stavio je potpis na novi ugovor s Plavo-bijelima.

Ćavar je produžio vjernost Širokom Brijegu do ljeta 2025. godine.

“Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Sve do sada je bilo korektno od strane kluba prema meni, kako u onim trenutcima kada nije išlo dobro, tako i sada kada je situacija mnogo bolja. Lako smo postigli dogovor o novom ugovoru. Nadam se kako će sljedeće razdoblje biti uspješno i za mene i za klub. Vjerujem kako ćemo se radovati novim pobjedama te ispuniti zajedničke ciljeve”, kazao je Ćavar nakon potpisa ugovora.

Potpisu novoga ugovora prethodio je i kapetanov mali jubilej, odnosno 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega u utakmici na Mokrom Docu.

“Nisam znao da sam već došao do pedesetog nastupa u dresu Širokog Brijega i to je nekako brzo prošlo. Drago mi je zbog toga i zbog pobjede koju smo ostvarili u Posušju”, istaknuo je kapetan i osvrnuo se što za njega znači nositi kapetansku vrpcu Plavo-bijelih:

“Najprije želim reći kako u našoj momčadi ima još igrača koji zaslužuju nositi kapetansku vrpcu. Meni je čast što sam izabran za kapetana, ali prije svega gledam učinak momčadi. Za sada nam dobro ide i sretan sam zbog toga.”

Nakon njega novinarima se obratio i direktor kluba Josip Bevanda koji je izrazio zadovoljstvo današnjim događajem na Pecari.

“Presretni smo što smo s našim kapetanom Marijanom Ćavarom potpisali novi ugovor. Klub će pokušati osigurati sve ono što struka na čelu s trenerom Ivicom Barbarićem bude tražila od nas. Nadam se kako će ovo kapetanu biti poticaj u predvođenju momčadi, ali i poticaj za nove igrače da i oni učine isto. Sve snage sada trebamo usmijeriti k tome da izborimo plasman u Europu”, poručio je Bevanda.

Nk-sirokibrijeg.com

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO