Mještani Općina Kreševo uputili Otvoreno pismo Draganu Čoviću – Obuzdajte svoje “vukove” u Kreševu!

PRO Oglas

Poštovani g. Čoviću, vi ste prva, prava i jedina adresa kojoj bi se mi trebali obratiti, a ovo obraćanje će biti kratko, jasno i precizno.

Vjerojatno ste upoznati sa činjenicom da se lokalni put u Rakovoj Nozi – Crnićima u Općini Kreševo nalazi pred izuzimanjem NLB banke dd Sarajevo, svi detalji oko toga su poznati javnosti, te ih ne treba posebno ponovo navoditi, pun ih je medijski prostor, i izazivaju čuđenje, nevjericu i šokiranost, kako običnih ljudi, tako medija i ostalih.

Ono što treba jedino navesti jeste da je ovo velika sramota, bezobrazluk i dno dna, kadrovi koje vode Općinu Kreševo su iz vaše stranke, vama dobro poznati. i isti su kreatori ovog stanja, ovog kriminala i korupcije.

Nadamo se da ćete jednom u svojoj dugogodišnjoj vladavini tom strankom, bar jednom reći nekima koji su dio vaše zajednice, e pa dosta je, ovo se ne oprašta, ovo tako ne može niti će dalje moći.

Mislimo da je to ovaj put i u ovom slučaju potrebno, i to vašim kolegama, prijateljima, i suradnicima u Općini Kreševo, koje vode Općinu Kreševo, a koje ne treba ovdje navoditi, jer nisu zaslužili da im se imena spominju zbog ovako nečeg, a vi najbolje znate tko su.

Ugodan dan, sa željom da vam pred kućom danas – sutra neka od banaka put ne oduzima.

Mjesna zajednica Crnići – Općina Kreševo

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO