MUP ŽZH NE MOŽE BEZ SKANDALA! – Kako se primala na posao generacija mladih policajaca?

PRO Oglas

I kad nakon brojnih nezakonitih postupanja i skandala pomislite da se nešto slično neće i ne može nikad više ponoviti, jer se to jednostavno nikako ne očekuje od kuće koja se bavi provedbom zakona, onda ste se tek prevarili jer u MUP-a ŽZH je sve moguće, pa i onda kada se radi o drastičnom kršenju zakona, korupciji i pogodovanju. Ne vjerujete?

Sjetite se samo ne tako davnog vremena kada je predzadnja generacija mladih policajaca primana na posao u MUP ŽZH, kad se digla u javnosti velika prašina oko toga tko je primljen, a tko nije, velikog nezadovoljstva samih kandidata koji tom prilikom nisu bili primljeni, njihovih roditelja, ali i šire javnosti, koji su javno izražavali svoje negodovanje i koji su istom prilikom naglašavali da je bilo velikih propusta ali i rodijačkog kadroviranja i pogodovanja.

Službeno MUP ŽZH se naravno po tom pitanju nikada nije oglasio jer su to vjerojatno smatrali nepotrebnim i bili su toliko sigurni u svoje postupanje misleći valjda da se nikad ništa neće saznati.

Da to baš i nije tako obavještavamo javnost i MUP ŽZH, kao i ostale zainteresirane institucije i pojedince kako naši pouzdani informatori dokazuju da je prilikom upošljavanja jedne generacije mladih policajaca bilo drastičnog kršenja zakona i pogodovanja pojedincima od strane jednoga povjerenstva unutar MUP-a ŽZH, koje je naravno bilo samo produžena ruka rukovodnih struktura matične kuće. Radilo se dakle “i po babi i po stričevima” samo ne po zakonu i sposobnostima prijavljenih kandidata i to gle čuda, zakonu koji su pisale “pametne glave” iz samog MUP-a.

O pojedinostima i detaljima, kao i sadržaju navedenih informacija za sada nećemo pisati, odnosno dat ćemo kratko vrijeme “prozvanima” da se jave i objasne svoj postupak, prije svega prijavljenim kandidatima koji tom prilikom nisu bili primljeni, ali i cijeloj javnosti i svim poreznim obveznicima koje su uskratili za svoje postupanje, da ne upotrijebimo neki teži izraz.

Ako se to ne dogodi, što nas ne bi iznenadilo, onda ćemo sa svime upoznati mjerodavne institucije, ali i svekoliku javnost, pa neka još jednom vide kako to izgleda kada zakon i zakonitost provodi MUP ŽZH.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO