NA DAN IZBORA I SUTRADAN Prosvjedni skup najavljen na Španjolskom trgu i pred Tužiteljstvom HNŽ

PRO Oglas

U Facebook grupi Pravda za obitelj Krstić najavljeni su mirni prosvjedi u nedjelju 2. i ponedjeljak 3. listopada. Prvi prosvjed bit će organiziran u nedjelju u podne na Španjolskom trgu u Mostaru, a podudara se s općim izborima.

Drugi prosvjed planiran je u ponedjeljak u 14 sati ispred zgrade Tužiteljstva u Mostaru.

“Poštovani članovi grupe Pravde za obitelj Krstić obavještavam vas da će prosvjedi za pravdu ubijene obitelji biti održani u nedjelju u 12:00 sati. Okupljanje je na Španjolskom trgu i u ponedjeljak u 14:00 sati ispred zgrade Tužiteljstva u Mostaru. Molim vas da se odazovete u što većem broju kako bi na taj način dali do znanja da se ne bojimo ni Doke niti bilo koga drugog osim Boga. I da nas nitko ne moze podkupiti. Dat ćemo im rok od 10 dana da osumnjičenog koji je sudjelovao u prometnoj nesreći i podjednako skrivio istu stave iza rešetaka. U slučaju da to ne urade naredni prosvjedi će se održati dan poslije isteka roka za smjenu tužitelja i ministra policije, kao i drugih koji rade na ovom slučaju. Veliko hvala svima koji se odazovu. Također bih zamolila članove iz svih drugih gradova da u nedjelju i ponedjeljak u zakazane termine održe prosvjede ispred navedene ustanove. Na prosvjede će u Mostar doći i poštovani gospodin Muriz Memić”, istaknuto je u pozivu u grupi koja trenutačno broji 8.300 članova.

Obitelj Krstić je poginula 24. rujna na Buni kod Mostara, kada je na nju naletio Mate Primorac koji je također poginuo, a koji se utrkivao s Milom Dokom.

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO