Na području Sarajeva i Neuma popadala rodbina “po drogi”, među njima i sin Nasera Keljmendija

PRO Oglas

Pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo u suradnji s kolegama iz MUP-a HNŽ danas su na području Sarajeva i Neuma uhitili ukupno sedam osoba. Također, vrše se pretresi na nekoliko lokacija.

Kako se neslužbeno doznaje, uhićeni su Elvis Keljmendi, Ajlin Ahmić, Anel Sejfović, Slobodan Tomanić, Harun Babić, Amer Pehlić i Armin Kulašević.

Akcija se provodi pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a po naredbi državnog suda.

Iz MUP-a su priopćili da u okviru strateškog opredjeljenja Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koje se odnosi na beskompromisnu borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS provode akciju kodnog naziva “Rez” koja obuhvaća lociranje i uhićenje određenih osoba koja se dovode u vezu sa izvršenjem više kaznenih djela na području Kantona Sarajevo.

Vrše se pretresi više objekata i vozila s ciljem prikupljanja materijalnih dokaza.

“Imajući u vidu da su aktivnosti policije Kantona Sarajevo još uvijek u tijeku, ne možemo iznositi više detalja o današnjoj akciji, osim što možemo potvrditi da je slobode lišeno ukupno sedam osoba, i to četiri na području Kantona Sarajevo i tri na području Neuma, u suradnji s kolegama iz MUP-a HNŽ”, priopćeno je.

Uhićeni se terete za više kaznenih djela, a pronađeno je i oružje.

Jedan od uhićenih je Elvis Keljmendi, sin od dobro poznatog Nasera Keljmendija, koga je američki State Department označio kao jednog od najvećih narko bosova na Balkanu.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO