Na tržištu se pojavio PDF alat koji može sve – potpuno besplatno!

PRO Oglas

Za sve one u poslovima koji uključuju baratnje PDF dokumentima, jasno je koliko frustracija izaziva njihovo uređivanje, odnosno, nemogućnost njihova uređivanja. Posebno ako nemate potrebne alate koji se plaćaju.

Srećom, na tržištu se pojavio jedan koji radi offline, besplatan je i nudi apsolutno sve što bi osobama koje su se pronašle u uvodu moglo pomoći. Riječ je o PDFGear.

Uređuje, spaja, konvertira i potpisuje PDF dokumente bez ikakvog problema. Uz to, ima ugrađen ChatGPT pa se svaki dokument može sažeti i tako uštedjeti vrijeme. Niti jedan PDF editor dosad nije radio sve to besplatno. Postoje oni koji rade nešto od toga, ali ne sve.

Pitat će se netko zašto uopće tražiti nešto besplatno kad, primjerice, Adobe Acrobat DC Pro može sve to otkako postoji. Ako mjesečno trebate potpisati ili urediti nekoliko dokumenata, trebate li uistinu nešto što se plaća na mjesečnoj razini? Ne, naravno.

Zato sve ovo što se tiče PDFGeara zvuči toliko nestvarno i kao da je iza svega neka “kvaka”. Nije, radi sve navedeno bez ikakve zadrške. Samo, tako nešto neće potrajati vječno. Developer iza ovog sjajnog alata je rekao da se radi o testnom razdoblju. Zanima ga kako će tržište reagirati pa ako interes bude značajan, zaključat će ključne opcije. Nadajmo se, po jeftinijoj cijeni od one koju nudi Adobe.

Ali, to je nešto o čemu treba brinuti kasnije, još uvijek smo daleko od takve situacije. Zbog toga je idealno isprobati PDFGear i koristiti ga potpuno besplatno dok je to moguće. Zašto je uopće besplatan?

Kako suosnivač Patrick Wu kaže, radi se o strateškom potezu. Cilj je privući ljude i naviknuti ih koristiti njihov editor, a tek nakon toga ga pokušati monetizirati. Ima to smisla u situaciji kad je tržište zagušeno raznim rješenjima.

“Ovo tržište trenutno vrijedi oko 20 milijardi američkih dolara godišnje i potpuno besplatan alat svakako ga može uzurpirati. Vidjeti ćemo u kojoj mjeri, na koji način i postaviti se. Želja nam je demokratizirati PDF editing i učiniti ga dostupnijim masama”, objasnio je Wu i to itekako ima smisla jer PDF okruženje predugo se čini kao prostor za odabrane…

Ictbusiness.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO