Još rubrika

  NAJAVA: Javne rasprave o brzoj cesti Mostar – Široki Brijeg – Granica RH

  PRO Oglas

  Federalno ministarstvo okoliša i turizma u suradnji s Uredom gradonačelnika Širokog Brijega organizira javnu raspravu o ocjeni Studije o procjeni utjecaja na okoliš za projekt izgradnje brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Granica Republike Hrvatske.

  Javna rasprava će se održati u Širokom Brijegu u dvorani Gradskog vijeća 19. listopada 2021. godine s početkom u 12:30 sati.

  Dnevni red:

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik Federalnog ministarstva okoliša i turizma);

  2.Prezentacija Studije utjecaja na okoliš (predstavnik konsultanata – ECOPLAN d.o.o. Mostar);

  3.Pitanja, diskusija, odgovori i objašnjenja.

  Ovim se na javnu raspravu pozivaju svi zainteresirani građani, mjesne zajednice, NVO i i svi ostali zainteresirani subjekti.

  Dokumentacija za okolišnu dozvolu dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma, odnosno na linku: https://www.fmoit.gov.ba/bs/okolisne-dozvole/javne-rasprave-i-javni-uvidi

  Primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš mogu se dostaviti u pisanoj formi na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole (Sarajevo, Ul. Hamdije Čemerlića br. 2) u roku od 15 dana od dana održavanja javne rasprave.

  Grad Široki Brijeg

  POSLJEDNJE OBJAVLJENO

  PRO Oglas