NAJAVA: Zdravko Kutle razotkriva kriminal i anarhiju koji vladaju u Parku prirode “Blidinje”!

PRO Oglas

Tijekom utorka (26. svibnja), na portalu OTPOR.Media donosimo ekskluzivan AUDIO-INTERVJU s ravnateljem Parka prirode “Blidinje” Zdravkom Kutlom, od kojega smo doznali jako puno detalja o tome kakva vrsta anarhije, bezvlašća i ostalih kriminalnih radnji trenutno vladaju i koji su vladali na tom području hercegovačkog prirodnog bisera zadnjih 20-ak i više godina.

Doznati ćemo kako je Blidinje ostalo bez svoje imovine i koliki su stvarni dugovi i na koji način su nastali! Nadalje, doznati ćemo koliko je toga otplaćeno, koliko je pak preostalih potraživanja. Nelegalna izgradnje svega i svačega i uništavanje prirodnog dobra bez ikakve kontrole, surova realnost je onoga što se nalazi u pozadini svega ovoga. Vožnja po zaleđenom jezeru i propadanje vozila kroz to isto, izvlačenje bagerom, paljenja šume, krivolov… samo su dio toga što se odvija na takvoj lokaciji i što pokazuje stvarnu situaciju u samom Parku, a na kraju i kompletnog društva!

Unatoč ljepoti koju ne znamo iskoristiti kako treba, i ponuditi ju kao jednu svjetsku atrakciju gdje će svi koju dođu u ovaj Park osjećati jednu vrstu sigurnosti za sebe i obitelj, mi sve olako prepuštamo riziku. Iako se neki trude, drugi u svemu tome odnemažu!

Istinu treba reći, koliko god ona bila bolna jer jedino tako možemo se kvalitetno stvarati i razvijati, a ne bježati od odgovornosti i tonuti dublje u bezizlaznu situaciju.

Bez “dlake na jeziku i otvorenih karata” suočavanja s realnošću, a sve u svrhu kako bi Park prirode Blidinje bio ono što zaslužuje biti na ponos svih nas, za portal OTPOR.Media i izravna pitanja Milog Marušića, govoriti će Zdravko Kutle, aktualni ravnatelj Parka prirode “Blidinje”, koji će uistinu imati što za pojasniti i reći.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO