Najlakše po prosvjeti, a supruge i djevojke naših vlastodržaca, prijateljice i poznanice doktorice Jurić?

PRO Oglas

“Da je po prosvjeti najlakše, najzgodnije i očito najzabavnije udariti, pokazuje javni istup ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ Andree Jurić. Nekolicina učiteljica označena je glavnim krivcima za naglo pogoršanje epidemiološke slike odnosno povećanje broja zaraženih u ovoj županiji, posljedično zbog proslave Dana žena. Zaista strašno.”- kazali su iz Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama ŽZH najavljujući četvrti ovogodišnji štrajk upozorenja.

Strašno je uprijeti prstom u tih nekoliko učiteljica, a biti svjestan svega što se oko nas događa: prepunih skijališta i fešta na njima, prepunih kafića u kojima se gosti natiskaju kao ribice kao i prepunih svadbenih salona iako je i u jednima i u drugima davno propisan razmak i broj posjetitelja, prepunih trgovina i trgovačkih centara u kojima odavno malo tko nosi masku, sprovoda na kojima nema apsolutno nikakve distance među onima koji dolaze izraziti sućut, i tako dalje… Ali kriva je nekolicina učiteljica, one su pogoršale epidemiološku situaciju u županiji slaveći Dan žena. Nisu slavile majke učenika ni njihove sestre, nisu slavile supruge ni djevojke naših vlastodržaca (možda i zajedno), ni prijateljice i poznanice doktorice Jurić?

Ovako napadati prozvane učiteljice znači napasti svakoga djelatnika u prosvjeti! Mi smo redovito, direktno, svakodnevno izloženi zarazi, ali svoj posao obavljamo bez pogovora, odgovorno, predano, posvećeno. Od naših zaraženih djelatnika niste čuli žalopojke niti tražimo poseban tretman kakav imaju neke profesije. Šutimo i radimo svoj posao, sretni da možemo održati fizički kontakt s učenicima. I onda ovakav napad. Strašno, doktorice Jurić.

Izražavamo potpunu podršku našim kolegicama učiteljicama kao i općenito kolegama u osnovnim školama u zajedničkom nastojanju da se čuje naš glas u ovoj provaliji bolne šutnje i kolektivne sljepoće!

Nezavisni sindikat uposlenih u srednjim školama ŽZH

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO