Najmlađi uzrast Hrvatskog cheerleading kluba Široki nastupio na festivalu u Mostaru

PRO Oglas

Najmlađa ekipa Hrvatskog cheerleading kluba Široki nastupila je na dječjem festivalu u Mostaru. Mini kadeti ekipa od 2ipol do 6 godina je svojim preslatkim nastupom oduševila sve prisutne i zasluženo dobila pljesak od publike, a od organizatora medalje i diplome za svoj nastup.

Otkako je cheerleading sport pod Olimpijskim okriljem mini kadetski uzrast više nije natjecateljska ekipa na državnom prvenstvu, već se kreće od kadeta, a mini kadeti su uzrast pripreme za natjecateljske uzraste. U mini kadetima se tako kroz igru uče osnove cheerleading sporta, a sve što nauče kroz sezonu izvedu na nekoliko nastupa koje imaju godišnje.

Stigao nam je poziv na festival u Mostaru pa smo iskoristili priliku jer nam je blizu, da odvedemo naše najmlađe da nastupe u drugom gradu, da se zabave, druže i steknu novo iskustvo. Jedna curica nam zbog viroze nije mogla nastupiti, al smo i njoj ponijeli medalju za uspomenu da ima kao i ostatak ekipe. Ekipa je oduševljena i već su pitali kada opet idu na putovanje po medalju. – HCK Široki

Na festivalu su nastupili razni kako cheerleading klubovi tako i plesni klubovi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Festival je organizirao Cheerleading i plesni klub Erigo D Mostar, a otvorio ga je gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO