Natječaj za izradu likovnih radova učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju na području ŽZH

PRO Oglas

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je u suradnji sa Službom za zaštitu od požara osnovanoj u dobrovoljnim vatrogasnim društvima Gorica, Mokro i Kočerin raspisala natječaj za likovne radove učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju na području Županije Zapadnohercegovačke.

Tema natječaja je izrada likovnih radova učenika i djece s motivima vatrogasne djelatnosti, te povezanosti ove djelatnosti s nesebičnom požrtvovanošću i hrabrosti vatrogasaca pri intervencijama, požari i gašenje požara, vatrogasna oprema, vatrogasna vozila…, a sve s ciljem podizanja svijesti učenika i djece o važnosti zaštite od požara. Natječaj se provodi u četiri kategorije i to: od I.-II. razreda, od III.-V. razreda i od VI.-IX. razreda i za djecu s poteškoćama u razvoju. Najbolji radovi bit će nagrađeni.

Ova aktivnost Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Službe za zaštitu od požara provodi se u povodu blagdana svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca. Natječaj je otvoren do 12. svibnja, navodi se u priopćenju Uprave civilne zaštite ŽZH.

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO