Neviđeni skandal na utakmici HNL- a

PRO Oglas

U prvom susretu 24. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na gostovanju u Puli sa 2-0 pobijedila Istru 1961 koja je završila utakmicu bez dva isključena igrača.

U nervoznom regionalnom derbiju oba gola je zabio Niko Janković (23, 90+5-11m), Istra 1961 je od 70. minute igrala bez isključenog Frane Mlinara, a u 90. minuti je isključen i Ante Erceg.

Jedan od ključnih trenutaka dogodio se u 70. minuti kada je Frano Mlinar dobio crveni karton zbog prekršaja na Friganu na centru. Odluka suca Jakova Titlića izazvala je prosvjede domaćih igrača, a navijači Istre su reagirali bacanjem čaša i boca u teren.

Strgao blokić

Istra je s igračem manje opasno zaprijetila u 87. minuti. Oleksandar Petrusenko je pucao iz slobodnog udarca, ali je Labrović bio spreman. U sudačkoj nadoknadi “pocrvenio” je i Erceg zbog drugog žutog kartona, pa su domaćini završili utakmicu s devet igrača.

Nakon što mu je Titlić pokazao da je isključen, ukrao mu je blokić, bacio na pod pa potom podignuo i iskidao ga na opći šok svih prisutnih, a buntovni Splićanin je zadnjih nekoliko kola vrlo buntovnog ponašanja na terenu.

Ljutito je skinuo dres i napustio teren.

Net.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO