Obavijest za čitatelje portala OTPOR.Media: – Anonimni komentari uvedeni ispod objava!

PRO Oglas

Poštovani čitatelji portala OTPOR.Media,

Iza nas su tri i po godine, od osnutka OTPOR.Media portala. Od samog početka smo se vodili kako anonimne komentare treba zabraniti. Korumpirana politika koja vodi ovu državu nas je naučila da nekad trebamo i mi “popustiti”, tako da s radošću vas možemo obavijestiti o novoj značajki koju smo uveli na našem portalu – anonimne komentare ispod objava. U nastojanju da stvorimo što otvorenije i inkluzivnije okruženje za našu zajednicu čitatelja, odlučili smo omogućiti vam mogućnost da izrazite svoje misli i mišljenja na anoniman način.

Shvaćamo da postoje situacije u kojima se pojedinci ne osjećaju udobno iznositi svoje stavove javno, što zbog straha ili neugodnih posljedica. Također, vjerujemo da svaka osoba ima pravo na slobodu izražavanja, bez obzira na njihov identitet. Stoga smo odlučili uvesti ovu značajku kako bismo omogućili svim našim čitateljima da aktivno sudjeluju u raspravama i dijalogu.

Naravno, postoji “kvaka”

Većina anonimnih komentara će biti praćeno od moderatora ako za to bude potrebe, ali se unaprijed ograđujemo od posljedica koje komentator može imati svojim “laprdanjem” koja nisu vezana za temu komentiranja i zato nemojte se ljutiti ako koji komentar ne odobrimo ili blokiramo “provokatore” jer ipak se nalazite “u našoj kući”!

Naš tim za moderiranja pažljivo će pratiti komentare kako bi osigurao da se poštuju naša pravila o ponašanju i etici. Cilj nam je održati sigurno i ugodno okruženje za sve korisnike portala OTPOR.Media, te izbjegavati zloupotrebu anonimnosti.

Isto tako, želimo vas podsjetiti na važnost poštovanja drugih sudionika u raspravama. Molimo vas da se suzdržite od vrijeđanja, širenja mržnje ili iznošenja neprimjerenih komentara. Svi sudionici našeg portala trebaju se osjećati dobrodošlima i sigurnima kako bi iznijeli svoje ideje i mišljenja.

Ako i sami uvidite zlouporabu u koketiranju ili osjećate se ugroženo od pojedinog komentara, isti slobodno možete prijaviti na našu e-mail adresu: otpormedia@gmail.com

NAPOMENA: Nismo dužni reagirati na pritužbe, niti odgovoriti Vam hoćemo li išta poduzeti po pitanju prijave određenog komentara.

Anonimni komentari će biti označeni kao takvi kako bi se jasno razlikovali od komentara s korisničkim imenima. To će vam omogućiti da lakše pratite i sudjelujete u raspravama, bez otkrivanja vašeg identiteta. Nemojte se dovoditi u situaciju da svojim komentarom izazivate službe da od nas traže Vaše IP adrese, a na koje imaju pravo samo ako imaju valjani sudski nalog, a mi im to trebamo dopustiti! Zato, budite oprezni što ste napisali prije nego ste potvrdili objavu komentara.

Vjerujemo da će ova nova značajka dodatno obogatiti iskustvo naših čitatelja i otvoriti vrata za širu i raznoliku razmjenu ideja. Uvjereni smo da ćemo zajedno stvoriti pozitivno i konstruktivno okruženje ne samo na našem portalu, nego općenito u cjelokupnoj zajednici.

Hvala vam na vašem neprestanom dosadašnjem angažmanu i podršci. Te se radujemo svim vašim komentarima, raspravama i stavovima!

S poštovanjem,
Uredništvo portala OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO