OBLJETNICE: 40. rođendan Vedrana Ješe, istinskog ljubimca Škripara i navijača NK Zagreb

PRO Oglas

Na današnji dan (03. veljače) prije 40 godina rođen je Vedran Ješe, bivši nogometaš Širokoga Brijega, svakako i jedan od onih igrača što ih publika pamti i rado se sjeća istih s obzirom na trag koji su ostavili na Pecari, a ovaj rođeni Banjalučanin je upravo bio jedan od takvih.

Prvi profesionalni klub u njegovoj karijeri je bio NK Zagreb za koji je zabilježio gotovo stotinu službenih nastupa i postigao osam golova, sa istim u sezoni 2001/02. bio prvak Hrvatske čime je prekinuta dominacija Croatije i Hajduka. Podsjetimo, NK Zagreb je s klupe tada predvodio legendarni Zlatko Cico Kranjčar, udarna igla momčadi je bio neponovljivi Ivica Olić, međutim važan kotačić momčadi svakako je bio i mlađahni Vedran Ješe.

NK Široki Brijeg je drugi klub u kojem se Ješe najduže zadržao s obzirom da je dres širokobriješkog premijerligaša nosio u razdoblju 2011-2014. godina, te postao istinski ljubimac ovdašnjih Škripara. Odigrao je 63 službene utakmice za Širokobriježane, te pri tome postigao 4 zgoditka.

U Bosni i Hercegovini još je nosio dres srajevskog Olimpika, zabilježio je 7 nastupa i u Dinamovom dresu, te postigao 2 pogotka u sezoni 2004/05. Nastupao je i za dva izraelska kluba, te za Zadar i Inter iz Zaprešića.

Također, Vedran Ješe je u dva navrata nosio i dres seniorske reprezentacije Hrvatske.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO