Odbor djece poginulih hrvatskih branitelja ŽZH osudio brutalnost policije i poručili kako su uz Slavena!

PRO Oglas

Odbor djece poginulih hrvatskih branitelja ŽZH oštro osuđuje čin nad djetetom poginulog hrvatskog branitelja koji se dogodio u Mostaru od strane policijskih službenika MUP-a HNŽ.

Ovim priopćenjem apeliramo svim nadležnim institucijama da ovakav čin najoštrije osude u skladu sa zakonskim i moralnim ljudskim načelima kako bih se vratila već izgubljena vjera i osjećaj sigurnosti koji je već i onako izblijedio kroz protekle godine. Tužni smo i ogorčeni kao djeca poginulih hrvatskih branitelja da se na ovakav podmukao način vrši tortura nad građanima, a posebno nad mladim čovjekom čijeg su oca i djeda 1993 god. kao nemoćne i lišene svih ljudskih prava ubili ljudi koji su vladali životom i smrću”.

Ovaj događaj kojeg su pukom slučajnošću ili samom Božjom voljom zabilježile kamere sve nas asocira na događaje iz proteklog surovog vremena i rata.

Ovom prilikom poručujemo javnosti i svim institucijama da djeca poginulih hrvatskih branitelja u svom srcu nose veliku bol i traume na prošlo vrijeme za koje smo najmanje mi krivi. Iako se u zadnje vrijeme sustavno degradiraju djeca poginulih hrvatskih branitelja poručujemo vam: Ne, mi smo tu! Slavene uz tebe smo!

Odbora djece poginulih hrvatskih branitelja ŽZH

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas