Odlazak trenera nije ih pokolebao, sada izgledaju još moćnije

PRO Oglas

Zrinjski ne da nije posustao nakon odlaska trenera Sergeja Jakirovića u Rijeku. Naprotiv, izgleda još moćnije i silovitije, ako je to uopće moguće za ekipu koja je pod Jakirovićem oborila sve silne rekorde. No, novi trener Krunoslav Rendulić nastavio je tamo gdje je Jakirović stao, i ne samo to nego je u ovo kratko vrijeme otkako je vodio najtrofejnijeg BiH premijerligaša Zrinjski potukao sve protivnike, demoralizirao konkurenciju, te praktično osigurao drugi uzastopni naslov, osmi ukupno.

Zrinjski je sinoć u mostarskom derbiju s 3:1 svladao Velež i otišao na ogromnih 12 bodova prednosti ispred prvih pratitelja. U Premijer ligi se ima odigrati još čitav treći krug, ali ako Zrinjski ovako nastavi, a sve su prilike da hoće, čini se da bi i ova sezona mogla biti odlučena puno prije kraja.

Kolega i ja najavljivali smo da ćemo igrati otvoreno i to se pokazalo točnim. Od prve sekunde smo pokazali da smo došli po tri boda. Otvorili smo dobro, pogotkom Ilinkovića, ali iz pogreške smo primili pogodak, no ubrzo smo opet zabili. Kasnije smo uspjeli zabiti i treći gol koji je riješio utakmicu – rekao je Rendulić nakon utakmice.

Njegova momčad u subotu ima gostovanje kod Igmana, ali bez obzira na ishod branitelj naslova ući će u treći krug s prve pozicije i tako imati lakši raspored.

Ritam je jako težak, ali dobro guramo na oba fronta. U Konjicu ćemo napraviti promjena, ali i tamo idemo po bodove – dodao je Rendulić.

Novi trener ostvario je prvu pobjedu u mostarskim derbijima, a debitantske golove postizali su i novi igrači. Tomislav Kiš postigao je gol i namjestio jedan prinovi Antoniju Ivančiću, a strijelac prvog pogotka bio je mladi Silvio Ilinković. Velež, inače oslabljen za nekoliko važnih igrača, nakratko je izjednačio preko Nermina Haskića, no općenito bio je nemoćan pružiti jači otpor.

Jutarnji.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO