ODRŽAN ZAVRŠNI SKUP HDZ-a 1990 u Grudama

PRO Oglas

U ponedjeljak 26. rujna 2022.godine s početkom u 19.00 sati u restoranu “Marića Gaj” u Grudama održan je završni skup HDZ-a 1990.

Nazočne je u ulozi domaćina pozdravio predsjednik OO HDZ-a 1990 Grude 1990 gosp. Ivan Spajić, koji se zahvalio svima na dolasku i potpori, te naglasio koliko je bitno da se na ovim izborima pokaže odgovornost i samih građana na način da iziđu u što većem broju na izbore.

Ispred liste kandidata za skupštinu Županije Zapadnohercegovačke, obratila se Antonija Banožić. U svome izlaganju predstavila je program HDZ 1990 koji se sastoji od osam točaka, naglasivši da je HDZ 1990 nositelj pozitivnih promjena i da smo spremni preuzeti odgovornost i ponuditi jednu drugačiju politiku koja će dijeliti sudbinu svoga naroda.

Nositelj liste za Parlamentarnu Skupštinu FBiH Radoslav Radišić rekao je da su pred nama jedni od najvažnijih izbora, na kojima će se možda i odrediti buduća politička sudbina Hrvatskog naroda u BiH, a i sudbina same države BiH. Upozorio je na pokušaje, bošnjačkih i takozvanih građanskih stranaka, oduzimanja i gaženja osnovnih prava Hrvatima kao konstitutivnog naroda. Naglasio je da ova država može ići naprijed samo ako su svim konstitutivnim narodima zajamčena sva prava koja im pripadaju, i ako imamo odgovorne političare sa odgovornim pristupom.

Potom se skupu obratio predsjednik HDZ 1990 gosp Ilija Cvitanović, koji je u svojem nadahnutom i nadasve emotivnom govoru, osvrnuo se na stanje u ovoj županiji ali i na položaj hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. HNS je za nas nešto što u ovom trenutku ima itekakav značaj i smisao i mi smo sve podredili da damo svoj doprinos u okviru HNS-a kad su u pitanju nacionalni interesi hrvatskog naroda u BiH. Jasno je rekao da HDZ 1990 nije nikada bila izdajnička i da nije nikada ulazila u antihrvatske koalicije, dok su neki to činili na političku štetu Hrvata u BiH.

Nikog se nismo bojali ni devedesetih godina a ni sada bez obzira na nečija prebrojavanja, hrvatski narod će biti potpuno ravnopravan sa druga dva naroda u Bosni i Hercegovini- rekao je predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović koji je tijekom svojeg govora bio često prekidam aplauzom okupljenih simpatizera.

Izborimo se za svoja prava,
Hrabro naprijed i Odgovorno uz svoj narod!!
Izborni stožer HDZ 1990 ŽZH

(Predizbori sponzorirani članak)

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk