Održano natjecanje u pružanju prve pomoći za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Grada Širokog Brijega

PRO Oglas

Natjecanje u pružanju prve pomoći za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Grada Širokog Brijega, u organizaciji Crvenog križa Grada Širokog Brijega, održano je u Osnovnoj školi Kočerin.

Na samom početku natjecanje je službeno otvorio ravnatelj Uprave civilne zaštite ŽZH i potpredsjednik Društva crvenog križa BiH dr. sc. Drago Martinović istaknuvši zadovoljstvo da se nakon četiri godine održava natjecanje u prvoj pomoći, kao i velikom broju volontera koji su pomogli u organizaciji natjecanja.

U natjecanju su sudjelovale četiri osnovne i dvije srednje škole. Prvo mjesto i plasman na županijsko natjecanje ostvarile su ekipe OŠ Kočerin i Gimnazija fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

Uprava civilne zaštite bila je aktivno uključena u organizaciji ovog natjecanja, te je u znak zahvalnosti za pomoć zahvalnicu Srećku Vukojeviću uručio tajnik županijskog Crvenog križa Josip Zelenika. U provedbi natjecanja pored brojnih volontera pomogli su i pripadnici JVP Široki Brijeg i DVD-a Kočerin koji su također dobili zahvalnicu Crvenog križa Grada Širokog Brijega.

Uprava civilne zaštite ŽZH

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO