Oldtimeri će prodefilirati zapadnom Hercegovinom

PRO Oglas

Oldtimer klub “ERO” ove godine organizira 14. Međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera „4 GRADA HERCEGOVINE 2023.“.

Susret koji će zasigurno privući veliki broj sudionika i zaljubljenika u starodobna vozila održat će se u nedjelju 4. lipnja 2023. godine.

Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu Marića gaj od 9 do 11 sati. U 11 sat je start i obilazak četiri grada/općine u ŽZH. Oldtimer će se kretati od Gruda prema Posušju, Širokom Brijegu te Ljubuškom. Po dolasku u Ljubuški, u Motelu “Most” bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

Kotizacija za svakog vozača iznosi 60,00 KM, a suvozača 40,00 KM (doručak, ručak, večera, piće, zahvalnice i prigodni pokloni).

Vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju. Ukupna dionica ovogodišnjeg susreta je oko 80 kilometara. Vozila koja nastupaju moraju biti tehnički ispravna u uredno registrirana. Tijekom održavanja susreta vozi se na vlastitu odgovornost čime se organizator ograđuje od bilo kakvog potraživanja ili naknade štete temeljem bilo kojeg eventualnog štetnog događaja.

Poštovani prijatelji oldtimeraši i ljubitelji starodobnih vozila, pozivamo Vas da svojim dolaskom i svojim vozilom uveličate naš susret i druženje i tako upoznate naše gradove i hercegovački krajolik, poručili su.

Program 14. Međunarodnog susreta starodobnih vozila:

Nedjelja, 4. lipnja 2023.
Lokacija: Agroturizam „Marića gaj“, Motel „KIWI“, Grude

od 09:00 do 11.00 sati – Okupljanje i prijave sudionika, doručak,
11.00 sati – Start i obilazak 4 grada Županije Zapadnohercegovačke:
– Grude oko 11:30 – 12:30 sati,
– Posušje oko 13:00 – 14:00 sati
– Široki Brijeg oko 14:45 – 16:00 sati (preko Čitluka se ide u Ljubuški),
– Ljubuški oko 17:00 sati.
Lokacija: Motel „MOST“, Ljubuški

17.00 sati – Večera – druženje – igre – dodjela zahvalnica,
20.00 sati – Završetak manifestacije, pozdrav i oproštaj do novog susreta.
Inače, organizator ovog susreta, oldtimer klub „Ero”, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

Grude-online.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO